Sivu 1/1

Naksutinkoulutus-kurssi Raaseporissa, Karjaalla

ViestiLähetetty: To Joulu 12, 2013 7:45 pm
Kirjoittaja Sabbe
KIINNOSTAISIKO NAKSUTINKOULUTUS?

Olen opiskelijana Suomen eläinkoulutuskeskuksessa, ja lopputyönäni aion pitää kurssin naksutinkoulutuksesta. Kurssi on ilmainen, ja sisältää yhden 6h kestävän luennon, sekä yhden käytännönharjoitus-päivän. Tämän lisäksi kurssi sisältää tehtäviä ja ohjausta sähköpostitse, ”kotiläksyjä” on siis tiedossa. :) Kurssin tarkoituksena on, että oppilas oppii havaitsemaan koiran hyvän käytöksen, ja vahvistamaan sitä. Tavoitteena on myös että jokainen oppilas opettaa koiralleen jonkin yksinkertaisen toiminnon (esim. katsekontakti) naksutinkoulutuksen avulla. Kurssi alkaa luentopäivästä, eli 21.12.2013 ja päättyy 15.1.2014.

Luento pidetään Antkärrin talolla, ”Pumppulahdessa”, la 21.12.2013, klo 10:00-16:00, sisältää mm:
Miten koira eroaa sudesta
Koirien elekieli
Miten koira oppii
Naksutinkoulutuksen periaatteet ja niiden soveltaminen käytäntöön

Luennolla on tarjolla kahvia ja pientä purtavaa, ruokatauon pidämme erikseen. Muistiinpanovälineet olisi hyvä myös olla mukana.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki jotka ovat kiinnostuneita positiivisesta vahvistamisesta ja koiran käyttäytymisestä, ei ole siis merkitystä oletko juuri oman koiran hankkinut, tai jo pidempään harrastanut. Mukaan mahtuu 6hlö:ä, näin varmistan että jokaiselle riittää tarpeeksi henkilökohtaista opetusta.
Edellytyksenä kurssille osallistumisena on, että oppilas (15v tai yli) osallistuu luennolle, että myös tekee itsenäisesti kirjallisia tehtäviä sekä käytännönharjoituksia oman koiransa kanssa, josta pidämme sitten kirjaa sähköpostin välityksellä. Ilmoittautumisa otan vastaan 17.12.2013 asti, teen kaikille mukaan päässeille pienen esitietokyselyn. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset: sabbe.kos@gmail.com